opc_loader
Merken

Ammo by Mig 0021 DIORAMA PROJECT 1.1 'AFV AT WAR'

Artikelnr: Ammo by Mig 0021

DIORAMA PROJECT 1.1 'AFV AT WAR'

Ammo by MiG jimenez 0021 

23,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

DIORAMA PROJECT 1.1 'AFV AT WAR'

Dit encyclopedisch werk is opgedeeld in vier delen; een gewijd aan AFV's, een tweede deel gewijd aan figuren en nog twee gewijd aan bases en achtergronden / achtergronden.

Het eerste deel - AFV at War - is gewijd aan alles wat nodig is voor het samenstellen en schilderen van de meest relevante WO II AFV's in een concrete historische context en weersomstandigheden, in een specifiek theater.

De verschillende gereedschappen en montageprocedures worden gepresenteerd in verschillende moeilijkheidsgraden, variërend van een modelkit die rechtstreeks uit de doos wordt geassembleerd tot verschillende items voor aanpassing en detaillering en verschillende accessoires, verbeteringen en het gebruik van P.E. stukken.

De schilderprocessen zijn gelijkelijk georganiseerd waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende moeilijkheidsgraden, variaties en technieken die gericht zijn op het verkrijgen van gelijkwaardige resultaten. Alle technieken zijn echter altijd ondergeschikt aan hoe de modelbouw in de diorama past, waarbij de redenen worden benadrukt waarom een ​​bepaalde schildertechniek beter geschikt is voor de scène die we willen weergeven.

Aantal pagina's; 120 in kleur

ISBN nummer; 978-84-948841-1-5

Ammo by MiG jimenez 0021 

Beoordelingen (0)
Ammo by Mig 0021 DIORAMA PROJECT 1.1 'AFV AT WAR' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: