opc_loader
Merken

Ammo by Mig 0054 PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Artikelnr: Ammo by Mig 0054

PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Ammo by Mig 0054 

11,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

PANZER ACES Armour Modelling Magazine

We presenteren u de nieuwe uitgave van het tijdschrift Panzer Aces. Inhoud:

Duitse Spahpanzer Luchs A2 "
Ondanks de schoonheid van zijn lijnen, is de Luchs geen frequente bezoeker van gespecialiseerde publicaties, shows of wedstrijden. Gelukkig zijn er altijd modelbouwers met een uitstekende smaak en weten hoe ze zulke edelstenen uit de mist van vergetelheid kunnen redden. Er zit ook veel lef aan deze kit, omdat we niet allemaal in staat zijn om de risico's te lopen van een modder- en vuilklus zoals die Fabrizio heeft gedaan. Het stuk heeft ook een onmiskenbare charme, die het resultaat is van het contrast tussen deze effecten en de NAVO-camouflage.

MTVR
En nu we het toch over bijzondere voertuigen hebben, hier hebben we er nog een: een transporttruck met extra bepantsering die op zichzelf al een "verfrissend" stuk is. Afgezien van het zelden geziene onderwerp van dit artikel, waarderen we ook enorm hoe Pablo zo'n realistisch uiterlijk voor zijn voertuig heeft bereikt, met behulp van methoden en middelen die allemaal vrij eenvoudig zijn en beschikbaar voor de meeste modelbouwers. Ik weet zeker dat je veel van dit specifieke artikel zult leren.

Panzerhaubitze 2000 (PzH2000)
We zijn gewend om af en toe een uitstekende kit van dit zelfrijdende stuk artillerie te zien, beschilderd met de traditionele NAVO-camouflage, maar Carlos was vastbesloten om het opnieuw te creëren met de woestijncamouflage die in Afghanistan werd gebruikt. Ondanks dat het een lastige klus is, is hij er ook in geslaagd om een ​​camouflage te maken met een aantal zeer realistische weersinvloeden.

YW-750 gepantserde ambulance
We zien zeker niet vaak ambulances op onze pagina's, maar we hebben er zeker nog nooit een met Chinese kleuren gezien op een Iraaks voertuig. Bovendien is dit "gekruid" met vuil- en corrosie-effecten die vrij origineel zijn. Deze kit is de manier waarop we ervoor hebben gekozen om Jean-Jacques kennis te laten maken met ons tijdschrift.

9A52-2 SMERCH
Je moet echt een grote dosis geduld en veel lef verzamelen om een ​​kit als de Smerch samen te stellen. Het is nooit gemakkelijk om met kits in deze maat om te gaan en ze er aantrekkelijk, realistisch en cool uit te laten zien, zoals Domingo is gelukt. Juist vanwege al deze redenen hebben we besloten dat je het leuk zou vinden om te proeven van een zelden gezien stuk dat in alle opzichten behoorlijk spectaculair is.

 Modelleren van lessen
Deze keer bieden we een aantal manieren om uitlaatbuizen te lakken. We zijn er zeker van dat u de manier vindt die het beste bij u past en die u helpt om optimale resultaten te behalen. Maar zoals gewoonlijk nodigen we je uit om verder te verkennen en je eigen technieken te ontwikkelen. Dat is zeker het doel dat we met deze sectie nastreven.

Aantal pagina's; 64

ISSN nummer; 1886-4457

Ammo by Mig 0054 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 0054 PANZER ACES Armour Modelling Magazine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 0054 PANZER ACES Armour Modelling Magazine


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: