opc_loader
Merken

D.7007/04 AMERICAN WARRIORS 'Pictorial History of the American Paratroopers Prior to Normandy'

Artikelnr: D.7007/04

AMERICAN WARRIORS 'Pictorial History of the American Paratroopers Prior to Normandy' 

ISDN nr.; D/1994/7007/02

52,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

AMERICAN WARRIORS

Pictorial history of the American paratoopers prior to Normandy

American Warriors: Pictorial History of the American Paratroopers Voorafgaand aan Normandië is het eerste deel van een serie over de betrokkenheid van de Amerikaanse parachutisten bij de invasie van Europa. Deze serie, geschreven in zowel het Frans als het Engels, is de meest complete beeldverslaggeving ooit gepubliceerd en biedt een uniek geïllustreerd inzicht in de operaties van de beroemde Amerikaanse parachutisten op weg om het fort Europa te bevrijden. Op de 211 pagina's is het eerste opvallende beeldverslag opgenomen over de voorbereiding van de parachutist voor Operatie Overlord - inclusief hun training, hun bases en hun verzamelplaatsen. De dagen voorafgaand aan de sprong in de geschiedenis zijn buitengewoon goed vertegenwoordigd met bijna 300 prachtige, zeer heldere zwart-wit- en enkele kleurenfoto's, waarvan de meeste nooit zijn gezien en/of gepubliceerd. Het bevat ook veel close-ups in kleur van wat wordt beschouwd als de grootste collectie Airborne-memorabilia, waaronder veel items die zijn teruggevonden op het slagveld, evenals uniformen en uitrusting van veteranen.

Encyclopedie voor modelbouwer met foto's en schetsen over de geschiedenis en de tot stand koming van de US Para Divisions.
Afbeeldingen van verschillende Amerikaanse paratroopers.
ISDN nr.; D/1994/7007/02
Geschreven door Michel De Trez.
Aantal pagina's

  • 211.

Maten;

  • Lang; 32 cm.
  • Breed; 24 cm.
Beoordelingen ()
D.7007/04 AMERICAN WARRIORS 'Pictorial History of the American Paratroopers Prior to Normandy' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
D.7007/04 AMERICAN WARRIORS 'Pictorial History of the American Paratroopers Prior to Normandy'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: