opc_loader
Merken

Ammo by Mig 0056 PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Artikelnr: Ammo by Mig 0056

PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Ammo by Mig jimenez 0056 

11,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

PANZER ACES Armour Modelling Magazine

We presenteren u de nieuwe uitgave van het tijdschrift Panzer Aces. Inhoud:

2. - SU-76 M
Lukasz is een van de doorgewinterde modelbouwers die we hierboven hebben genoemd, maar we weten zeker dat je het al wist, toch? Een van de belangrijkste kenmerken van zijn werk is een zorgvuldige montage, altijd verbeterd en gekruid met een breed scala aan accessoires. Maar dit is niet de enige reden waarom we zijn "Little Bitch" hebben gepubliceerd, zijn uitgebreide stap voor stap uitleg van zijn schilderprocessen hebben ook een rol gespeeld.

14. - SU-76i
Het is ongelooflijk wat je kunt doen met een schaalmodel op schaal 1/72. Neem bijvoorbeeld de BOS in de laatste AMT Torrent. Dat zie je niet elke dag. U zult genieten van Fernando's vermogen om het meeste uit een "onmogelijke schaal" als deze te halen. Hij heeft het gedaan met een assembly vol met allerlei verbeteringen (vergeet niet dat we het hebben over schaal 1/72). Hij sluit zijn werk af met een zeer interessant verfproces dat tot in de kleinste details wordt uitgelegd. U zult verrast zijn.

24. - SU-85
Dimitrii, een "gloednieuwe" modelbouwer uit Oost-Europa, verrukt ons met een buitengewoon stuk. Ik weet zeker dat we in de toekomst nog veel van hem zullen horen. Laten we voorlopig genieten van het ongelooflijke interieurwerk dat hij heeft gedaan met deze Miniart-kit. Het spreekt voor zich dat u net zo veel plezier beleeft aan het exterieur van de auto. Hij heeft een zeer realistische afwerking verkregen met zeer eenvoudige en zeer effectieve technieken. Hij heeft ook een paar accessoires toegevoegd die het uiterlijk van de auto veel aantrekkelijker maken.

40. - SU-122
De effectieve eenvoud van de kits van Tamiya; Michel haalt het meeste uit dit middenstuk. We willen in dit artikel graag wijzen op de enorme voordelen van de –verouderde? - drybrush-techniek in combinatie met de recentere hairspray-techniek. Zoals gewoonlijk haalt hij het meeste uit de vormen en texturen van dit prachtige voertuig, waardoor het visueel bijzonder aantrekkelijk is. Hij doet een aantrekkelijke schilderbeurt, zoals gewoonlijk gebaseerd op kleine details.

50. - Su-152
Elk werk van Sergiusz is een eerbetoon aan de goede smaak en de meest exquise schildertechnieken. Deze SU-122 is geen uitzondering en in dit artikel leert u wellicht een hele reeks technieken en verschillende media. Je zult ook genieten van een uitstekend micro-schilderij, zeker niet voor iedereen. Het resultaat is duidelijk een kit met een hoge mate van zeer geloofwaardige realistische details en veel visuele interesse.

60. - SU-100
Deze keer neemt Sancar Buhur, onze nieuwe medewerker, de veteraan Dragon-kit en met een paar zelfgemaakte verbeteringen en een paar toegevoegde items een geweldige kit, vol visuele interesse. Zijn technieken kunnen perfect worden gewaardeerd in zijn foto's. Mis zijn meesterlijke toepassing van vuil niet.

68. - Lessen modelleren
Een heleboel eenvoudige trucs om u te helpen houten oppervlakken te maken voor gereedschapshandvatten, munitieboxen en andere accessoires. Zoals gewoonlijk laten we de tank rollen zodat je ermee in de modder kunt tuimelen. Zet je tracks strak en ga ervoor.

Aantal pagina's; 72

ISSN nummer; 1886-4457

Ammo by Mig jimenez 0056 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 0056 PANZER ACES Armour Modelling Magazine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 0056 PANZER ACES Armour Modelling Magazine


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: