opc_loader
Merken

HMH Publications 023 Sukhoi Su-22 Fitter 'Flying with Air Forces in Eastern Europe' by Duke Hawkins

Artikelnr: HMH Publications 023

Sukhoi Su-22 Fitter 'Flying with Air Forces in Eastern Europe' by Duke Hawkins 

HMH Publications 023 

26,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Sukhoi Su-22 Fitter 'Flying with Air Forces in Eastern Europe' by Duke Hawkins 

De actie in dit boek bestaat uit geweldige grondacties, maar ook enkele verbluffende lucht-luchtfoto's, gemaakt over een aantal jaren!

Het vliegtuig is een ontwerp uit de jaren zestig, maar we laten je zien waarom het ruim vijftig jaar later nog steeds een indrukwekkend gevechtsvliegtuig is.

Uiteraard brengen we een uitgebreide blik op de cockpit van de Fitter, zowel de enkele zit als de tweezits versie. We laten u zelfs de schietstoel vanuit de cockpit zien!

Het onderhoudshoofdstuk in ons 23e boek is mogelijk het grootste hoofdstuk dat we ooit hebben gedaan. Tijdens het onderhoud gaan we dieper in op het gehele vliegtuig. We laten de motor, het motorcompartiment, het draaimechanisme van de vleugel, de wervelkolom, de elektronische systemen en nog veel meer zien!

De Sukhoi Su-22 Fitter is de exportversie van de in Rusland gebouwde Su-17. In dit boek hebben we meer dan 350 foto's van details en actie, klaar om ontdekt te worden!

Er wordt geen detail van het vliegtuig weggelaten; de hele romp van alle mogelijke kanten, de revolutionaire zwenkvleugels, het landingsgestel, de verticale staart, nou ja: zo ongeveer alles. Dit was mogelijk na vele bezoeken aan Swidwin AFB van de Poolse luchtmacht, die ons hielpen voor dit boek en ons zelfs vele unieke foto's opleverden!

Dit is een compleet fotografisch portret in 350 foto's en 140 pagina's!

ISBN 978-2-931083-13-0

HMH Publications 023 

Beoordelingen ()
HMH Publications 023 Sukhoi Su-22 Fitter 'Flying with Air Forces in Eastern Europe' by Duke Hawkins heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
HMH Publications 023 Sukhoi Su-22 Fitter 'Flying with Air Forces in Eastern Europe' by Duke Hawkins


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: