opc_loader
Merken

WWP Wings & Wheels Publications G038 Up-ARMOURED LANDIES

Artikelnr: WWP Wings & Wheels Publications G038

Up-ARMOURED LANDIES

WWP Wings & Wheels Publications G038 

29,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Up-ARMOURED LANDIES

Land Rovers zijn al meer dan zes decennia standaard multifunctionele personeelsvoertuigen van het Britse leger. De Land Rover "Snatch" werd voor het eerst geïntroduceerd in 1992 om te worden gebruikt in Noord-Ierland voor patrouilles en het bieden van een zekere mate van bescherming van handvuurwapens voor inzittenden en een beperkt niveau van bescherming tegen geïmproviseerde explosieven en off-route mijnen. Officieel aangeduid als TUM (Truck Utility Medium) met VPK (Vehicle Protection Kit), is het voertuig meer bekend onder zijn informele titel - de "Snatch", waarschijnlijk genoemd naar ruktroepen - soldaten die getraind zijn om met demonstranten om te gaan door ze uit te zoeken en te arresteren vermoedelijke leiders

Deze recensie behandelt een van de nieuwste boeken van Wings & Wheels Publications: Up-armoured Landies in detail. Zoals met alle WWP-aanbiedingen die ik in mijn collectie heb, voelt het boek op het eerste gezicht zeer professioneel aan: gedrukt op papier van hoge kwaliteit, goed gestructureerd en gepresenteerd, en boordevol grote full colour foto's. Dit zijn de basisprincipes:

  • Titel: Gepantserde Landies in detail (Flarden van Britse privécollecties)
  • Uitgever: Wings & Wheels Publications (WWP)
  • Code: G038
  • Auteurs: Aleš Kautský, František Kořán
  • Formaat: softcover (22x24 cm)
  • Pagina's: 84
  • Kleur: volledige kleur
  • Taal Engels

ISBN: 978-80-87509-32-6

WWP Wings & Wheels Publications G038 

Beoordelingen ()
WWP Wings & Wheels Publications G038 Up-ARMOURED LANDIES heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
WWP Wings & Wheels Publications G038 Up-ARMOURED LANDIES


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: