opc_loader
Merken

Master Fighter MF48555SC Panhard CRAB CPWS25 

Artikelnr: Master Fighter MF48555SC

Panhard CRAB CPWS25 

Panhard CRAB (Combat Reconnaissance Armoured Buggy) is een nieuwe generatie van 4x4 gepantserde gevechtsvoertuig ontworpen en vervaardigd door PanhardEurosatory onthuld in 2012. Leveringen van nieuwe gepantserde scout-auto's aan het Franse leger zullen naar verwachting beginnen in 2018.

Panhard heeft een lange traditie in het ontwerpen en produceren van gepantserde gevechtsuitrustingen die al vijftig jaar succesvol zijn in Frankrijk en in het buitenland (AMD, AML, EBR, ERC) en de vernieuwing van het Panhard-aanbod. ging door de creatie van een nieuwe pantserwagen gepresenteerd op Eurosatory 2012. 
De CRAB wordt ontwikkeld in afwachting van het Armored Vehicle Assistance Commitment (VBAE) -programma voor pelotons van de gepantserde cavalerie (ABC). 
De VBAE bevindt zich in het fase 2-schema voor de Scorpion-operatie. De VBAE heeft enkele ambities naast de verlichtingsmissies die nu worden uitgevoerd door de LAV's, die de ogen en oren zijn van Leclerc en AMX10RC. De "Commitment Helper" -functie zou nog een stap verder kunnen gaan en een functie opnemen die de TBRD (Shooting Beyond Direct View) ondersteunt en die de EBRC uiteindelijk niet zal dragen. 
De CRAB combineert twee opkomende technologieën: de overlevingscel en tele-operated bewapening, die het mogelijk maken om een ​​platform te verkrijgen dat tegelijkertijd licht, compact en zeer beschermd is. 
Dankzij de bewapening van CRAB en het draagvermogen van systemen kan het gevechtsplatform tot een complete familie worden gemaakt, met wapensystemen die 7,62 mm tot 30 mm wapens en raketten combineren, ontworpen om zowel bij landaangrijping als bij luchtafweergeschut. Bij Panhard is het logisch dat de machine is uitgerust met een omkeerinrichting waardoor deze zo snel achteruit kan gaan als voorheen, maar de technologie vervangt nu de tweede cockpit met high definition camera's met dagfunctie / nacht met vermelding van de route naar de piloot op de 3 schermen die hij voor zich heeft. 
Met een topsnelheid van meer dan 110 km / u, 4-wielaandrijving en besturing en de mogelijkheid om krab te rollen (de toepasselijke naam!), Kan hij desondanks draaien in een cirkel van 10 meter in diameter is.

Eén uitvoering mogelijk;

  • Panhard CRAB ARX20 - French Army.

Het modellengamma "Master Fighter" van Gaso.Line presenteert kant en klare harsmodellen van militaire voertuigen.

Model-voertuigen van het model Master Fighter zijn voorzien van:

  • Vormharsconstructie zonder montage vereist.
  • Metalen vaten, foto-geëtste metalen roosters en oppervlaktedetails.
  • Roterend torentje en nauwkeurige romp.
  • Geschilderde, gemonteerde, niet-bewegende tracks en gedetailleerde niet-roterende wielen.
  • Tampondrukmarkeringen en plakkaten die niet zullen vervagen of schilferen als emblemen.
  • Heldere acryl vitrine om het model te beschermen.

Waarom hars? 
Het is erg duur om spuitgietmatrijzen te produceren, en fabrikanten moeten een groot aantal modellen uit elke vorm verkopen om de ontwikkelingskosten terug te verdienen. Sommige onderwerpen zijn zo obscuur dat het moeilijk is om grote hoeveelheden ervan te verkopen. Harsgieten is een veel eenvoudiger en minder duur proces, en fabrikanten kunnen het gebruiken om beperkte series modellen te maken die niet kosteneffectief in gegoten metaal kunnen worden vervaardigd. Met resin-cast-modellen kunnen verzamelaars fascinerende en ongewone onderwerpen aan hun collecties toevoegen zonder de tijd en moeite om een ​​modelset samen te stellen en te verven.

Schaal 1:48

Master Fighter MF48555SC 

89,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beoordelingen (0 )
Master Fighter MF48555SC Panhard CRAB CPWS25  heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: