opc_loader
Merken

Oxford 76QLR001 Bedford QLR "1st Infantry Division"

Artikelnr: Oxford 76QLR001

Bedford QLR "1st Infantry Division"

De Bedford QL was een reeks van vrachtwagens, vervaardigd door Bedford voor gebruik door de Britse strijdkrachten in de Tweede Wereldoorlog.

De Bedford QLR is een Signalen voertuig. Oorspronkelijk gemonteerd op het chassis QLC / cabine werden speciale QLR chassis snel in productie, die met speciale elektrische apparatuur, radio onderdrukking plaatsing van een 660 W hulpgenerator aangedreven door de verdeelbak stroom- verschilde van het standaardtype opstijgen en, net als de WSS, twee 16 liter brandstoftanks in plaats van achter de cabine. Het interieur meubels, partitionering en radioapparatuur varieerde van verschillende functies. Bij auto's geïnstalleerd voor de draadloze functie, kan een tent worden gebouwd aan de achterzijde. Tussen de cabine en de mens lichaam waren kluisjes voor antennemasten en andere apparatuur. Onder het lichaam werden verder kluisjes en rekken voor kabelhaspels, batterijen, sneeuwkettingen, 20 liter drinkwater tank, gelijkrichter box, gereedschap, brandstoftank voor hulpmotor, jerrycans en andere punten. Het basislichaam schalen werden geproduceerd door Duple, Lagonda, Mulliner, Tickford en anderen. Een herziene lichaam werd geïntroduceerd in de loop van 1944 voor de Command High en Low Power en Wireless High Power rollen. Dit orgaan had een verbeterde "L" -vormige tent, die langs de linkerzijde en achterzijde van het lichaam kan worden opgezet.

Eén uitvoering mogelijk;

  • Bedford QLR  - British Army, 1st Infantry Division

Schaal 1:76

Oxford 76QLR001

19,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beoordelingen (0 )
Oxford 76QLR001 Bedford QLR "1st Infantry Division" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: