opc_loader
Merken

Oxford 76MA007 Mercedes Ambulance London Ambulance Service 'Remembrance Day'

Artikelnr: Oxford 76MA007

Mercedes Ambulance London Ambulance Service 'Remembrance Day'

Oxford 76MA007 

19,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Mercedes Ambulance London Ambulance Service 'Remembrance Day'

Speciaal voor Dodenherdenking een moderne Mercedes Ambulance. Ons 1:76 schaalmodel (uitgepakte lengte 8,9 cm) is gedecoreerd in het felgeel en groen van de Dienst met de goed zichtbare oranje en gele chevronstrepen op de achterkant, geregistreerd als LJ59 HNX.

Onze ambulance heeft een paneel aan de zijkanten met de telefoonnummers voor noodgevallen en niet-noodgevallen naast het servicewapen. Aanvullend op alle NHS-graphics is een regen van Vlaamse klaprozen die langs beide kanten naar beneden stroomt en langs de motorkap van onze ambulance. Het model wordt gepresenteerd in een op maat gemaakte verpakking en donaties van de verkoop van elk model zullen worden gedaan aan de London Ambulance Service Charity.

Het voertuig is een passend eerbetoon aan zowel onze strijdkrachten in het veld als ook aan de hulpdiensten die een vitale en onbaatzuchtige rol spelen in tijden van conflict.

Schaal 1:76

Oxford 76MA007 

Beoordelingen ()
Oxford 76MA007 Mercedes Ambulance London Ambulance Service 'Remembrance Day' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oxford 76MA007 Mercedes Ambulance London Ambulance Service 'Remembrance Day'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: