opc_loader
Merken

Oxford 76TIL001 Austin Tilly "9th Survey Regiment RA"

Artikelnr: Oxford 76TIL001

Austin Tilly "9th Survey Regiment RA"

Oxford 76TIL001 

7,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Austin Tilly "9th Survey Regiment RA"

De Tilly was de naam die werd gegeven aan een aantal Britse voertuigen die tijdens de Tweede Wereldoorlog werden geproduceerd op basis van civiele auto-ontwerpen, aangepast voor gebruik door elk van de strijdkrachten in alle gebieden tijdens het conflict.

De belangrijkste gebruikte voertuigen waren de Austin, Hillman, Morris en Standard. De Austin Tilly is het onderwerp van het nieuwste stuk nieuwe gereedschappen in de Oxford Military-reeks. Tilly was de bijnaam die was afgeleid van de term Utility en deze hybride voertuigen bleken bijzonder veelzijdig te zijn, uitgerust met een eenvoudige laadruimte aan de achterkant. Er zijn er nog maar weinig van over, maar ze zijn te zien in militaire musea in binnen- en buitenland, waaronder het Yorkshire Air Museum, de Muckleburgh Collection en overzee in het Ta Kali Museum op Malta, het French Regional Air Museum in Angers-Marce en de tank van Tsjechië. museum net buiten Praag. Het Tilly Register registreert alle 'vondsten',met leden door Europa en Australië.

Het Oxford-model verschijnt in een saai groen / zwart camouflageschema met een 'canvas'-achterkant en opvallende markeringen in oorlogstijd op de voorkant, achterkant en zijkanten. Het reservewiel en een spade zijn ondergebracht op het dak van de bestuurderscabine en bij uitgebreide maskeeroperaties zijn details aan het licht gekomen op de wielnaven, koplampen en koplamplenzen, deurgrepen, benzinedop, radiatorsleuven en zelfs de schacht van de spade. De miniatuur van Oxford zal van bijzonder belang zijn voor militaire enthousiastelingen uit de Tweede Wereldoorlog, maar ook als een ongebruikelijke toevoeging aan een voertuigcollectie uit die periode.

Eén uitvoering mogelijk;

  • Austin Tilly - British Royal Army, 9th Survey Regiment RA, England

Schaal 1:76

Oxford 76TIL001 

Beoordelingen ()
Oxford 76TIL001 Austin Tilly "9th Survey Regiment RA" heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oxford 76TIL001 Austin Tilly "9th Survey Regiment RA"


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: