opc_loader
Merken

Oxford 76TIL007 AUSTIN TILLY GHQ LAND FORCES

Artikelnr: Oxford 76TIL007

AUSTIN TILLY GHQ LAND FORCES

Oxford 76TIL007 

7,50

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

AUSTIN TILLY GHQ LAND FORCES

Tilly (uit "Utility") was de naam gegeven aan een aantal Britse militaire voertuigen geproduceerd tijdens de Tweede Wereldoorlog uit de civiele auto ontwerpen en gebruikt door alle van de krijgsmacht in de meeste theaters van dat conflict.

Als een hulpmiddel, Britse autofabrikanten aangepast civiele saloon ontwerpen worden uitgerust met een eenvoudige achterste laadruimte van de auto, Light Utility 4 x 2 te creëren.

Midden-Oosten Command, later het Midden-Oosten Land Forces, was een Britse leger Command is vastgesteld vóór de Tweede Wereldoorlog in Egypte. Haar voornaamste taak was om te bevelen Britse landstrijdkrachten en coördinatie met de relevante marine- en lucht commando's om de Britse belangen in de verdediging van het Midden-Oosten en Oost-mediterrane regio.

Tijdens de Tweede Wereldoorlog, het Midden-Oosten Command toezicht militaire operaties in en rond het Middellandse-Zeegebied en het Midden-Oosten. Na de nederlaag van de Axis krachten in de Westelijke Woestijn aan de slag bij El Alamein en de landing van extra Anglo-Amerikaanse strijdkrachten tijdens Operatie Torch, is overgedragen controle van de landstrijdkrachten van de nieuw gecreëerde geallieerden Hoofdkwartier.

Austin productie was ongeveer 29.000 tot aan het einde van de Tweede Wereldoorlog.

Eén uitvoering;

  • AUSTIN TILLY - British Army, GHQ Land Forces

Schaal 1:76

Oxford 76TIL007 

Beoordelingen ()
Oxford 76TIL007 AUSTIN TILLY GHQ LAND FORCES heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Oxford 76TIL007 AUSTIN TILLY GHQ LAND FORCES


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items