opc_loader
Merken

Oxford 76TIL011 Austin Tilly No.1 MTTC 'Camberley 1945' Subaltern Pricess Elizabeth

Artikelnr: Oxford 76TIL011

Austin Tilly No.1 MTTC 'Camberley 1945' Subaltern Pricess Elizabeth

Oxford 76TIL011 

7,50

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Austin Tilly No.1 MTTC 'Camberley 1945' Subaltern Pricess Elizabeth

De toenmalige prinses Elizabeth stond erop om tijdens de Tweede Wereldoorlog lid te worden van de ATS en was gestationeerd in het Mechanical Training Centre in Camberley, Surrey. Zoals de Hon. Tweede ondergeschikte prinses Elizabeth, een deel van haar opleiding betrof het onderhoud van voertuigen en, als je naar koninklijke foto's uit die tijd kijkt, zie je het hoofd van ondergeschikte prinses Elizabeth onder de motorkap met gereedschap in de hand. Een van die Austin Tilly, M1136086, is het onderwerp van ons model. Tegen de tijd dat ze haar mechanische opleiding had afgerond, had Hare Koninklijke Hoogheid de rang van Junior Commandant bereikt en viel flauw als een gekwalificeerde chauffeur. 

Verzamelaars van koninklijke memorabilia zullen genieten van deze nieuwste Austin Tilly-kleurstelling die verschijnt in een donker aarde / grijsbruin camouflageschema met saliegroene canvas achterkant, opgerold aan de achterkant om het donkerbruine interieur en de middenbeige stoelen te onthullen. Militaire letters zijn in wit en een misschien grappig detail is een L-plaat in rood uit wit op de voor- en achterkant van de truck.

Schaal 1:76

Oxford 76TIL011 

Beoordelingen (0 )
Oxford 76TIL011 Austin Tilly No.1 MTTC 'Camberley 1945' Subaltern Pricess Elizabeth heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: