opc_loader
Merken

Italeri 6011 Confederate Cavalry

Artikelnr: Italeri 6011

Confederate Cavalry

Italeri 6011 

9,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Confederate Cavalry

Tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog ging de cavalerie-tactiek grotendeels weg van het offensief naar het defensieve, met de nadruk op screening, verkenning, overvallen en intimidatie. De ontwikkeling van het getrokken musket had de cavalerie ook onpraktisch gemaakt.

In de eerste helft van de oorlog genoten de Zuidelijken het voordeel in de cavalerie, omdat zuidelijke mannen meer gewend waren aan het rij- en schietleven, en de meeste ervaren cavalerie-officieren van het reguliere leger hadden ervoor gekozen zich aan te sluiten bij de Confederatie.

Confederate soldaten bezaten hun paarden en werden maandelijks vergoed. Als het paard van een soldaat ziek, gewond of gedood was, was de soldaat verantwoordelijk voor het terugkeren naar huis en het vervangen van het paard op eigen kosten. De algemene regel was dat de soldaat 60 dagen de tijd had om terug te keren met een nieuw paard of dat hij gedwongen werd een infanterist te worden, wat als een smadelijk lot werd beschouwd.

Set bevat;

  • 16 Paarden
  • 16 ruiters

Humbrol verf kleur nr.'s; 21 / 34 / 61 / 62 / 63 / 87 / 103 / 186.

Kleine, zeer gedetailleerde figuren zijn in zilver gegoten. Cavalerie-ruiters zijn los van hun paarden en staan in verschillende posities, zoals een verrekijker, zwaaiend met zwaaien, geweren vasthouden, een vlag vasthouden en op een trompet blazen. Gedetailleerde paarden hebben hoofdstellen, zadels en meerdere draagpakketten van hun ruiters. 34 stuks.

Schaal 1:72

Released by Italeri in 2012.

Italeri 6011 

Beoordelingen ()
Italeri 6011 Confederate Cavalry heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Italeri 6011 Confederate Cavalry


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items