opc_loader
Merken

MENG VS-009 British Army HUSKY TSV 'Tactical Support Vehicle'

Artikelnr: MENG VS-009

British Army HUSKY TSV 'Tactical Support Vehicle'

MENG VS-009 

44,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

British Army HUSKY TSV 'Tactical Support Vehicle'

De MXT-MV (Military Extreme Truck - Military Version) is een infanteriemobiliteitsvoertuig geproduceerd door Navistar Defense, een dochteronderneming van Navistar International, dat de eigenaar is van het internationale voertuigmerk. 

Geïntroduceerd in 2006 en parallel ontwikkeld met de civiele International MXT, is de MXT-MV uitgebreid aangepast voor militaire dienst in vergelijking met zijn civiele tegenhanger. Het kan worden vervoerd door de Lockheed C-130 Hercules militaire vliegtuigen.

Husky TSV - De Husky is een variant van de MXT-MVA die is aangepast om te voldoen aan de eisen van het Ministerie van Defensie van het Verenigd Koninkrijk voor het Tactical Support Vehicle (TSV)-programma voor het Britse leger.

Twee uitvoeringen mogelijk;

  • Husky TSV - British Army, MS 28 AB

  • Husky TSV - British Army, KH 68 AB

KIT INFO

Deze plastic modelkit VS-009 British Army Husky TSV (Tactical Support Vehicle) heeft in totaal 320 onderdelen. Deze kit heeft perfect gereproduceerde interieurs van het bemanningscompartiment. Deuren kunnen open of gesloten worden gebouwd. Het dakwapenstation is draaibaar. Voorwielen zijn stuurbaar. Onderdelen van helder glas zijn inbegrepen en precisie PE-onderdelen zijn inbegrepen.

Afmetingen;

  • Lang; 183 mm.
  • Breed; 81 mm.
  • Hoog; 85 mm.

Aantal onderdelen; 320

Schaal 1:35

Released by MENG in 2018.

MENG VS-009 

Beoordelingen ()
MENG VS-009 British Army HUSKY TSV 'Tactical Support Vehicle' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
MENG VS-009 British Army HUSKY TSV 'Tactical Support Vehicle'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: