opc_loader
Merken

Airfix J6045 QUICK BUILD D-DAY Spitfire

Artikelnr: Airfix J6045
Airfix

QUICKBUILD D-Day Spitfire

De iconische Spitfire hielp niet alleen om de lucht van Groot-Brittannië te verdedigen tijdens de Battle of Britain, maar ging door om de oorlog te voeren naar de vijand die leidde tot 6 juni 1944 - D-Day. Deze nieuwe Airfix QUICK BUILD-versie wordt geleverd met de beroemde D-Day-strepen (om vriendelijk vuur te voorkomen) en wanneer deze is gebouwd met een draaibare schroef, en hoewel deze is gebouwd met een steensysteem, is hij afgewerkt met de mooie strakke lijnen geliefd bij iedereen die het ziet.

Dit model heeft in totaal 34 onderdelen met 3 extra onderdelen voor de standaard. De hoogte van het model bij plaatsing op de standaard is 116 mm. Voeg nu een gekoesterd model stuk Britse geschiedenis toe aan je huis.

Airfix QUICK BUILD is een opwindende reeks eenvoudige, in elkaar klikbare modellen die geschikt zijn als een introductie tot modelleren voor kinderen (vanaf 5 jaar), of als een beetje bouwplezier voor de meer ervaren modelbouwer.

De voorgekleurde stukken drukken eenvoudig tegen elkaar, zonder lijm of verf, om een ​​indrukwekkend model te maken dat vervolgens kan worden versierd met de meegeleverde zelfklevende stickers.

Airfix J6045

15,95
x

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beoordelingen (0)
Airfix J6045 QUICK BUILD D-DAY Spitfire heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items