opc_loader
Merken

COBI 3086 GRAF ZEPPELIN German Kriegsmarine Aircraft Carrier

Artikelnr: COBI 3086

GRAF ZEPPELIN German Kriegsmarine Aircraft Carrier

COBI 3086 

199,95

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

GRAF ZEPPELIN German Kriegsmarine Aircraft Carrier

Uit de wereld van COBI komt een model van het legendarische Duitse vliegdekschip Graf Zeppelin. Het model is ontworpen in een standaard schaal van 1: 300. Met maar liefst 3100 constructieblokken in dit model zorgt het voor urenlang spannend bouwen en plezier. Door gebruik te maken van hoogwaardige prints om de dekschildering en scheepsdetails uit de periode van de Tweede Wereldoorlog te reproduceren, zal dit model bouwers die van detail in hun kits houden echt in de smaak vallen. De hoge kwaliteit van deze kit zorgt ervoor dat de prints niet slijten na verloop van tijd of met spelen van kleine handjes. Voor het eerst is een COBI-model ontworpen met een werkende vliegtuiglift die direct aan boord is geplaatst. Het COBI-ontwerpteam heeft een mechanisme in het model ingebouwd zodat het mogelijk is om de lift omhoog en omlaag te brengen met het vliegtuig erop. Het model wordt geleverd met 5 microblok-microvliegtuigen,die zijn gemaakt in twee kleurenversies. Er zit ook een speciaal transparant blok in de set, dat na te zijn bevestigd aan het onderstel het opstijgende vliegtuig kan nabootsen.
Ook inbegrepen in deze kit van The Graf Zeppelin is een fantastische displaystandaard, die een naamplaatje bevat met de naam en schaal van het model. Deze geavanceerde en exclusieve set zal grote en kleine fans van de marine, geschiedenis en modelbouw zeker tevreden stellen.
Graf Zeppelin is het enige vliegdekschip in de Duitse geschiedenis. De bouw begon op 28 december 1936 in Kiel. Op bevel van Adolf Hitler werd het werk in 1943 stopgezet, ondanks de voortgang van de bouw voor meer dan 90% voltooid. Dit kwam door de terugtrekking van alle grote eenheden na de slag in de Barentszzee. Begin 1945, met de opkomst van het Rode Leger, werd het vliegdekschip gedeeltelijk tot zinken gebracht. In de zomer van 1945 besloot de USSR het beschadigde schip te bergen en werd het weer vlotgetrokken. In 1947 deed het dienst als doelschip en werd het in de Oostzee tot zinken gebracht. In 2006 bevond het scheepswrak zich 55 km ten noorden van Władysławowo. Het rust op een diepte van 87 m.

Afmetingen;

 • Lang; 895 mm.
 • Breed; 145 mm.
 • Hoog; 250 mm.

Details;

 • 3130 hoogwaardige bouwblokken,
 • naambord,
 • geproduceerd in de EU door een bedrijf met meer dan 20 jaar traditie,
 • voldoen aan de veiligheidsnormen voor kinderproducten,
 • Volledig compatibel met andere merken bouwblokken,
 • Bedrukte pads vervormen niet en vervagen niet tijdens spelen of onder temperatuur,
 • duidelijke en intuïtieve instructie op basis van tekeningen en iconen,
 • Bewegende onderdelen,
 • 6 miniatuur vliegtuigmodellen,
 • een speciaal transparant blok dat, wanneer bevestigd aan de ondervloer, een opstijgvliegtuig kan nabootsen.

Schaal 1:300

COBI 3086 

Beoordelingen ()
COBI 3086 GRAF ZEPPELIN German Kriegsmarine Aircraft Carrier heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
COBI 3086 GRAF ZEPPELIN German Kriegsmarine Aircraft Carrier


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: