opc_loader
Merken

Moebius Models 915 Battlestar Galactica Battlestar Galactica

Artikelnr: Moebius Models 915

Battlestar Galactica Battlestar Galactica

Moebius Models 915 

139,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Battlestar Galactica Battlestar Galactica

Never opened and brand new!!!

Battlestar Galactica is een sciencefictionfranchise bestaande uit meerdere televisieseries en films. De franchise werd bedacht door de Amerikaanse producent en schrijver Glen Larson.

Alle incarnaties van Battlestar Galactica volgen hetzelfde verhaal: in een ver weg gelegen sterrenstelsel woont een groep mensen in wat zij de Twaalf Koloniën noemen. In het verleden waren deze koloniën in oorlog verwikkeld met een robotisch ras genaamd de Cylons.

Met de hulp van een man genaamd Baltar lanceren de Cylons een verrassingsaanval op de koloniën, en maken deze onleefbaar voor de mensen. Een paar duizend inwoners kunnen aan de vernietiging ontkomen, en verzamelen zich met een aantal burgerschepen rondom het laatste militaire schip: de Battlestar Galactica.

Daar de koloniën onbewoonbaar zijn geworden, besluiten de overlevenden terug te keren naar de planeet Aarde, die inmiddels een legende geworden is onder de kolonisten. Onderweg worden ze overal gevolgd en gehinderd door de Cylons, die koste wat het kost de laatste mensen willen uitroeien.

Schaal 1:4105

Released by Moebius Models in 2010.

Moebius Models 915 

Beoordelingen ()
Moebius Models 915 Battlestar Galactica Battlestar Galactica heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Moebius Models 915 Battlestar Galactica Battlestar Galactica


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: