opc_loader
Merken

IMAI B-2081 Rescue Set No.2 The Mole & Excavator

Artikelnr: IMAI B-2081

Rescue Set No.2 The Mole & Excavator / Thunderbirds

IMAI B-2081 

79,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Rescue Set No.2 The Mole & Excavator / Thunderbirds

De Mole is een van de vele podmachines die beschikbaar zijn voor gebruik door International RescueHet wordt door Thunderbird 2 naar gevarenzones getransporteerd.

De Mole is een middelgroot tunnelvoertuig dat wordt gebruikt voor ondergrondse missies. Eenmaal aangekomen in de gevarenzone verlaat hij zijn pod en wordt hij met een karretje met rupsbanden naar de boorlocatie vervoerd. Een hefhelling kantelt het vervolgens in positie om te beginnen met boren.

Dankzij een extra set rupsbanden aan weerszijden van het voertuig kan het zelfstandig naar de oppervlakte terugkeren om te worden opgehaald. Het is uitgerust met een warmtebeeldsysteem, in de boorkop, om begraven personen te lokaliseren.

De Excavator is een gespecialiseerde graafmachine die wordt gebruikt door International RescueReddingsoperaties waarbij de graafmachine betrokken is, omvatten vaak het instorten van mijnen of grotten.

De graafmachine is uitgerust met een krachtige precisieboor in de schep met daarin de steenbrekers die door extreem taai gesteente en metaal kunnen snijden.

De rotssnijder draait naar voren en schraapt rotsstukken in de schep waar ze worden verpletterd. De steenslag en het stof gaan door enkele kanalen en komen uit twee afzuigmondstukken aan de achterkant van het voertuig.

Released by IMAI in 1992.

IMAI B-2081 

Beoordelingen ()
IMAI B-2081 Rescue Set No.2 The Mole & Excavator heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
IMAI B-2081 Rescue Set No.2 The Mole & Excavator


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: