opc_loader
Merken

Revell 01204 SLAVE I Star Wars

Artikelnr: Revell 01204
39,95

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

SLAVE I Star Wars

Slave I was het beruchte ruimteschip van Jango Fett en zijn zoon Boba Fett. Het was een typisch schip dat paste bij het profiel van een Bounty Hunter door zijn snelheid en sterke bewapening.

Net zoals de andere Firespray-class Patrol Craft landde de Slave Ihorizontaal maar vloog het verticaal. Het schip had twee vleugels die de vliegrichting automatisch volgden. Slave I was 21.50 meter lang.

Jango’s Slave I was blauwgrijs van kleur met gele en groene tinten. De cockpit bood plaats aan vier personen waarvan er drie deel konden uitmaken van de crew. Wat Jango meteen begreep was dat de Slave Iheel wat extra werk nodig had om te kunnen voldoen aan zijn eisen. Dit was één van de sterke punten van een Firespray-31, namelijk de ruimte voor persoonlijke modificaties. Jango investeerde vooral in wapens zoals roterende Twin Blaster Cannons, twee Laser CannonsMissile Launcher en een mijnenlegger. Andere modificaties die Jango uitvoerde waren het vergroten van zijn persoonlijk vertrek en het verkleinen van de cellen om gevangenen beter onder controle te kunnen houden. Een laatste aanpassing deed Jango aan de F-31 Ion Engines zodat de Slave I nu de snelheid kon halen van een Y-Wing Starfighter wat heel snel was voor dit type van schip, namelijk 1.000 km/h.

Afmeting;

  • Lang; 149 mm.

Aantal onderdelen; 133

Details:

• Zeer gedetailleerd tot in het kleinste detail
• Draaibare cockpit
• Ladingsluik kan open of gesloten weergegeven worden
• Beweegbare vleugels
• Effect onderdelen voor de Blaster
• Zittend Jango Fett figuur
• Inclusief twee decal opties (stickers of decals)

Schaal 1:144

BanDai / Revell 01204 

Beoordelingen ()
Revell 01204 SLAVE I Star Wars heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Revell 01204 SLAVE I Star Wars


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items