opc_loader
Merken

Revell 05678 STAR WARS SLAVE I '40th The Empire strikes back'

Artikelnr: Revell 05678

STAR WARS SLAVE I '40th The Empire strikes back'

Revell 05678 

51,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

STAR WARS SLAVE I '40th Anniversary The Empire strikes back'

Slave I was een gemodificeerd Firespray-31- klasse patrouille- en aanvalsvaartuig dat werd gebruikt door de beruchte premiejager Jango Fett vóór de Clone Wars en later door zijn ongewijzigde gekloonde zoon Boba Fett net voor de val van de Republiek en tijdens het bewind van het Galactische Rijk

Het schip in zijn oorspronkelijke vorm werd geproduceerd door een dochteronderneming van Kuat Drive Yards, gebaseerd op de planeet Kuat.

Het interieur van Slave I omvatte een dek op een gyrosysteem, waardoor de inzittenden rechtop konden blijven, ongeacht in welke positie het schip zich bevond. Het schip had ook een holoprojector in de hoofdcabine en zes stoelen voor passagiers.

Afmetingen;

  • Lang; 246 mm.
  • Breed; 223 mm.
  • Hoog; 84 mm.

Aantal onderdelen; 33

Zeer eenvoudig modelbouwpakket voor de Slave I, de transporter van de premiejager Boba Fett. De bevroren Han Solo werd ook vervoerd in het voormalige patrouilleschip van de Firespray-klasse. De Slave I heeft uitgebreide bewapening, hoogwaardige beschermende schilden en sensorsystemen, evenals een krachtige hyperdrive-aandrijving.

  • Beweegbare dubbele blasterkanonnen
  • Fijn gegraveerde oppervlakken
  • Draaibare vleugels

Leveringsomvang:
Plastic modelbouw (niet gemonteerd), geïllustreerd, meertalige montage-instructies, emblemen, verf (Revell Aqua Color), lijm (Revell Contacta Professional Mini), herdruk van de originele filmposter, penseel.

Schaal 1:88

Revell 05678 

Beoordelingen (0 )
Revell 05678 STAR WARS SLAVE I '40th The Empire strikes back' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: