opc_loader
Merken

Revell 06746 KYLO REN'S COMMAND SHUTTLE Star Wars

Artikelnr: Revell 06746

KYLO REN'S COMMAND SHUTTLE Star Wars

De commandopendel van Kylo Ren was een commandopendel vanUpsilon- klasse die werd gebruikt door Kylo Ren, die ongeveer dertigjaar na de Slag om Endor lid was van de Ridders van Ren en de Eerste Orde. Zijn schip leidde een groep Atmospheric Assault Landers naar de Star Destroyer Finalizer.

De commandopendel van Kylo Ren was aanwezig tijdens de onderwerping van TuanulJakku en de Landingslag om Takodana bij de overblijfselen van het kasteel van Maz Kanata. Het schip leverde Rey af op Starkiller Base, waar ze door Ren zelf zou worden ondervraagd. 

Nadat Ren de titel van Supreme Leader had overgenomen door Snoke te doden, voerde hij samen met generaal Armitage Hux het bevel over de First Order-troepen tijdens de Slag om Crait vanaf de commandobrug van de shuttle. Na de plotselinge verschijning van Luke Skywalker beval Ren de piloot van de shuttle om het vaartuig op de zoute vlaktes te landen zodat hij zijn voormalige Jedi-meester kon confronteren en generaal Hux tegen een bedieningsconsole slingerde toen de man protesteerde.

Afmeting;

  • Lang 183 mm.
  • Breed; 132 mm.
  • Hoog; 356 mm.

Aantal onderdelen; 53

Revell verf kleur nr.'s; 9 / 78 / 90 / 91 / 302 / 371 / 378 / 731.

Details:

• Vier grote vleugeldelen
• Beweegbaar platform

Schaal 1:93

Revell 06746 

39,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beoordelingen (0 )
Revell 06746 KYLO REN'S COMMAND SHUTTLE Star Wars heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: