opc_loader
Merken

Revell 85-6441 Battlestar Galactica Cylon Raider 30th Anniversary

Artikelnr: Revell 85-6441

Battlestar Galactica Cylon Raider 30th Anniversary

Revell 85-6441 

69,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Battlestar Galactica Cylon Raider 30th Anniversary

De Raider is de primaire lucht/ruimte-superioriteitsjager die door de Cylons wordt gebruikt tegen de volkeren van de Twaalf Koloniën van KobolEr zijn ten minste twee ontwerpen gebruikt sinds het uitbreken van de vijandelijkheden tussen de twee mogendheden.

Tijdens de Cylon-oorlog leken overvallers op een grote "vliegende vleugel" en droegen ze een bemanning van ten minste drie Centurions die onder het bevel van een specifiek aangewezen model vlogen. Ze zijn een steunpilaar in het Cylon-arsenaal van die tijd (TRS: "Miniseries", "Razor", Blood and Chrome).

Massaal ingezet door de Cylon basestar, worden Raiders met groot succes gebruikt tegen koloniale battlestars en zijn qua manoeuvreerbaarheid bijna opgewassen tegen hun koloniale tegenhangers, de Viper Mark II en Mark IIIZe worden ook gebruikt als drop-ships voor het inzetten van grondtroepen (zoals te zien in de Slag om Tauron) en zijn in staat tot verticale starts en landingen, net als de Colonial Raptor (TRS: "Razor", Blood and Chrome).

In het tiende jaar van de Cylon-oorlog trainen Viper -piloten voor gevechten met behulp van holobands om gevechten tussen de Viper Mark III's en Cylon Raiders (Blood and Chrome) te simuleren.

Tijdens de laatste dagen van de Cylon-oorlog vernietigen Raiders de battlestar Columbia samen met basestar-raketsalvo's tijdens Operatie Raptor Talon (TRS: "Razor").

Zo'n veertig jaar later zijn enkele Raiders uit het Cylon War-tijdperk nog steeds in actieve dienst. Een contingent Raiders is aanwezig aan boord van een eenzame basisster uit het Cylon War-tijdperk die de First Hybrid huisvest. Wanneer de battlestar Pegasus per ongeluk deze "Guardian basestar" ontdekt, gaat een squadron van Raiders de strijd aan met zowel de battlestar als zijn verdedigende kracht van Viper Mark VII's ( TRS: "Razor"). Een klein aantal originele Raiders verschijnt ook in de Cylon Colony , kort voor de vernietiging door de Galactica.

Uitvoering;

  • Cylon Raider - Cylon Empire

Afmeting;

  • Lang; 219 mm.

Aantal onderdelen; 28

Schaal 1:64

Released by Revell in 2007.

Revell 85-6441 

Beoordelingen ()
Revell 85-6441 Battlestar Galactica Cylon Raider 30th Anniversary heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Revell 85-6441 Battlestar Galactica Cylon Raider 30th Anniversary


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: