opc_loader
Merken
Strelets*R

Strelets*R

In het midden van de jaren zeventig, toen de modellenindustrie al over de hele wereld floreerde, bevond het zich in de USSR nog in een embryonaal stadium. Dat wil niet zeggen dat het aanzienlijke aantal verzamelaars en gamers in de USSR zich moest beperken tot alleen westerse producten. Veel producten werden lokaal geproduceerd en waren van behoorlijke kwaliteit, maar de mallen werden vooral geïmporteerd. Om ideologische redenen was het aanbod van deze producten vrij beperkt, aangezien het uitsluitend Sovjet-oorlogs- en burgervliegtuigen, tanks, zelfrijdende artillerie, AFV en transportvoertuigen waren. Deze 1/72 schaalmodellen waren voornamelijk uit één stuk gegoten metaal om massaproductie te vergemakkelijken, wat hun kwaliteit verminderde. Er werden helemaal geen figuren op deze schaal geproduceerd en verzamelaars moesten genoegen nemen met geïmporteerde figuren, die schaars en duur waren.

De situatie veranderde drastisch na het uiteenvallen van de Sovjet-Unie. Veel 1/72 schaalfiguren van wereldberoemde bedrijven zoals Airfix, Revell, Italeri en anderen verschenen op de markt. Zvezda, een Russische producent, begon ook met de productie. Ondanks alle voordelen die deze bedrijven hebben, bevatten hun standaardsets slechts tussen de 8 en 15 poses, met een totaal van 48 - 50 figuren per set.

Een kenmerk dat Strelets*R onderscheidt van andere bedrijven op dit gebied, is de grotere verscheidenheid aan poses in de sets. Naar onze mening stelt dit verzamelaars en gamers in staat om gevechten beter na te bootsen en het realisme van games te verbeteren.

Onze standaard infanterieset bevat minimaal 45 verschillende poses en een gemengde infanterie/cavalerieset bevat minimaal 24 infanterie- en 6 gemonteerde figuren. Aangezien we onze producten beschouwen als complementair aan de producten van de grote merken, zijn we toegewijd aan het verbeteren van hun kwaliteit totdat ze overeenkomen met het beste van de grote producenten.

Strelets*R is in 1998 opgericht om de gaten in de figuurmarkt op te vullen die voorheen door verzamelaars zelf moesten worden opgevuld met ombouw. Aanvankelijk begon de productie in Rusland, daarom is onze eerste set voorzien van Russische symbolen. Later verschoof de productie naar Oekraïne, vandaar het Oekraïense symbool op onze tweede set.

Deze site bevat voorbeelden van het artwork, mastermodellen en sprues van onze sets. Uw opmerkingen en meningen hierover stellen wij zeer op prijs.

Artikel 1 tot 30 (van de 112 artikelen). Resultaat:1234VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 112 artikelen). Resultaat:1234VolgendeToon alles