opc_loader
Merken

Ammo by Mig 0053 PANZER ACES Armour Modelling Magazine origineel 'Special Balkenkreuz'

Artikelnr: Ammo by Mig 0053

PANZER ACES Armour Modelling Magazine origineel 'Special Balkenkreuz' 

Ammo by Mig 0053 

11,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

PANZER ACES Armour Modelling Magazine origineel 'Special Balkenkreuz' 

We presenteren u de nieuwe uitgave van het tijdschrift Panzer Aces. Inhoud:

Panther Ausf. D • 11. SS Pz Abteilung "Hermann von Salza"
Een kit van de laatste generatie in de handen van Domingo Hernández kan alleen maar een succes worden. Hier kun je zijn prachtige Panther D zien, uitgevoerd met een paar verbeteringen en geschilderd met de gebruikelijke beheersing van de auteur.

Jagdpanzer Pz IV Sd.Kfz 162 Ausf.F
Het zou niet mogelijk zijn om AFV-jagersvoertuigen te negeren bij het omgaan met Duitse machines. Michel Pérez verbetert en voegt details toe aan deze veteraan Dragon-kit met behulp van voornamelijk zelfgemaakte oplossingen. Hij schildert zijn voertuig met een kleurrijk camouflagepatroon dat de scherpe lijnen van deze jager uit het einde van de Tweede Wereldoorlog versterkt.

Sturmmpanzer IV Brummbar Sdkfz. 166
Het is zeldzaam om zulke uitgebreide, goed gedocumenteerde, gedetailleerde en ingenieus uitgevoerde projecten te zien als die van Angel Iñigo. We zijn weer trots om op onze pagina's dit ongelooflijke montage- en schilderwerk te presenteren, vergezeld van zijn ongelooflijke illustraties en kleurenkaarten. Een speciale "zwarte doorsnede" zou niet hetzelfde zijn geweest zonder zijn werk.

Panzerkampfwagen II Ausf. J
Een zeldzame vogel die niet zo zeldzaam is. Deze kleine verkennings-AFV had een zeer korte productierun en ondanks dat hebben verschillende merken het in de loop der jaren geproduceerd en is zijn aanwezigheid ook gebruikelijk op verschillende wedstrijden. Daar is ongetwijfeld een reden voor. De schoonheid van dit voertuig is goed vertegenwoordigd in het werk van onze nieuwste medewerker Ivan Drond. Hij bereikt dit door een schilderproces te ontwikkelen op basis van kleurmodulatie om het beste uit dit specifieke stuk te halen.

Unternehmen, Merkur, 1941
Wat als we een figuur zouden schilderen alsof het een militair voertuig was? Creta zat vol stof tijdens de Merkur-operatie. We hebben bij Creta aan deze Duitse parachutist gewerkt om modder en stof op een beeldje te maken.

 Modelleringslessen: VUIL AANBRENGEN
Zoals gewoonlijk zullen we u het begin van de weg laten zien en u een goed wegenplan geven dat bedoeld is om u te begeleiden in de wereld van vuil en de toepassing ervan.

Aantal pagina's; 72

ISSN nummer; 1886-4457 

Ammo by Mig 0053 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 0053 PANZER ACES Armour Modelling Magazine origineel 'Special Balkenkreuz' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 0053 PANZER ACES Armour Modelling Magazine origineel 'Special Balkenkreuz'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: