opc_loader

Menu

Ammo by Mig 0055 PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Artikelnr: Ammo by Mig 0055

PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Ammo by Mig jinenez 0055 

11,95
  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

PANZER ACES Armour Modelling Magazine

We presenteren u de nieuwe uitgave van het tijdschrift Panzer Aces. Inhoud:

WAFFENTRAGER KRUPP STEYR
Dit is een van die voertuigen die alleen bekend zijn door drie of vier bestaande foto's waarvan er maximaal twee zijn gemaakt. In dit artikel vindt u een eenvoudige, maar bewerkelijke methode om een ​​zeer aantrekkelijk circulair camouflageschema te maken. Zowel de montage als het spuitwerk zijn zeer goed uitgevoerd en vallen op door zijn efficiëntie en eenvoud. Oscar is erin geslaagd om dit voertuig een boeiende afwerking te geven.

E-25
Dit is een mid-run AFV uit de Entwicklung-serie. David heeft een paar verbeteringen aangebracht die gemakkelijk kunnen worden gedupliceerd door geïnteresseerden, waardoor deze kit veel belangstelling heeft gekregen. In dit geval zit het hoogtepunt van dit artikel in de verfbeurt en alle technieken en processen die David duidelijk uitlegt: lichten, haarlaktechniek, camouflage uitgevoerd met maskering, verfspanen, vuil, spatten ... Hij legt dit niet alleen duidelijk uit, hij laat ons ook een zeer aantrekkelijke kit zien. We zijn er zeker van dat u veel van hem zult leren.

MAUS
Deze prachtige kit komt uit de andere kant van de wereld. Dergelijke spectaculaire kits zijn vrij ongebruikelijk. Kreangkrai maakt een prikkelende vertoning van verbeeldingskracht, techniekbeheersing en kleur. Het resultaat is deze ongelooflijke Maus. Zoals je weet zijn er maar twee exemplaren gemaakt en slechts één daarvan had een gewapende koepel. Deze ongelooflijk getalenteerde auteur werd gedwongen om historische trouw aan de kant te laten om zijn inspiratie niet te verstikken en hij geeft ons dit visuele genot van een Maus in het "wat als" -domein waarvan we hopen dat je er net zo van zult genieten als wij.

E-100
De oudere broer van de Paper Panzer-saga is in handen gevallen van José Brito. Deskundige handen zoals de zijne hebben het meeste uit dit beest gehaald. Dit artikel is best interessant omdat José twee verschillende revolversversies heeft gemaakt. Zoals gewoonlijk heeft hij zijn voertuig in een eenvoudig maar mooi diorama geplaatst, vol met verschillende elementen en kleine details die heel relevant zijn. Hier vindt u al zijn "geheimen" perfect uitgelegd met tekst en afbeeldingen. Dit is zonder twijfel een goed afgerond werk.

WAFFENTRAGER ARDELT.
Ondanks de consensus tegen werken met meer dan één auteur, besloten Xavi en Michel hun talenten te bundelen om dit project te creëren. We kunnen meteen zien hoeveel plezier ze ermee hebben gehad. Xavi zorgde voor de montage en Michel schilderde deze kit. Dit is ook een laatste voertuig dat in zeer weinig eenheden is gemaakt, en er is zeer weinig informatie over gevonden. De aantrekkelijke lijnen en de ongebruikelijke vormen maken dit echter een zeer aantrekkelijk stuk voor veel modelbouwers. Ook al is het onderdeel dat de montage behandelt niet erg lang, het montagewerk was niet eenvoudig en het schildergedeelte is hier stap voor stap behandeld. Het verwerings- en microschilderwerk moet worden uitgekozen. Dit is weer een zeer leerzaam artikel en we hopen dat je er het maximale uit haalt.

MODELLERINGSLESSEN
Deze keer hebben we te maken met hoe sporen kunnen worden geverfd. Dit is een cruciaal kenmerk op AFV's en helaas besteden veel modelbouwers er niet genoeg aandacht en moeite aan, omdat ze het hier gemaakte werk niet matchen met het werk dat aan de rest van het voertuig is gedaan. We laten hier twee verschillende benaderingen zien die u tot een vergelijkbaar resultaat zullen leiden.

Aantal pagina's; 64

Ammo by Mig jinenez 0055 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 0055 PANZER ACES Armour Modelling Magazine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Ammo by Mig 0055 PANZER ACES Armour Modelling Magazine
Review plaatsen

Meest recente reviews