opc_loader
Merken

Ammo by Mig 0060 PANZER ACES Armour Modelling Magazine

Artikelnr: Ammo by Mig 0060

PANZER ACES Armour Modelling Magazine 

Ammo by Mig jimenez 0060 

11,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

PANZER ACES No.60 Armour Modelling Magazine 

INHOUDSOPGAVE:

Pag.2- Goed, lelijk en formeel. Churchill Mk. IV.
Iedereen kent de kwaliteit van de artikelen van Antonio Martín. In dit geval willen we u erop wijzen hoeveel kilometers hij heeft behaald met de accessoires, dekzeilen, extra spoorverbindingen, enz. Die zijn gebruikt om dit merkwaardige voertuig tot leven te brengen. Hij legt ook op zijn gebruikelijke bekwame manier alle verfbehandelingen uit die hij op zijn Churchill heeft gebruikt.

Pag.16- Kruiser Tank A13 MKIII.
Nog een interne auteur: Chema Cabrero. Hij heeft deze eenvoudige maar mooie scène gemaakt om deze fantastische A 13 te verfraaien. Een zeer ongebruikelijk voertuig in shows ondanks zijn schoonheid en fantastische schildermogelijkheden die het biedt. Chema weet het beter en heeft een "Counter" -camouflage nagebootst zonder enige "fantasiekleuren" in een goed gedocumenteerd en uitgevoerd voertuig dat zijn fenomenale vaardigheden laat zien. Dit is een functie waar acrylverf heerst; dit artikel is een goed excuus om meer te weten te komen over hun gebruik en mogelijkheden.

Pag.28- Cruiser Tank Mk VI (A-15) Crusader III.
Juan Luis Mercadal is een veteraan van Panzer Aces. Dit is niet voor niets. Iedereen die een van zijn artikelen heeft gelezen (en deze is geen uitzondering) weet hoe aandachtig hij is voor details en hoe goed zijn werken zijn gedocumenteerd. Dit is precies wat u hier zult vinden, een zorgvuldige montage waarbij hij elk klein detail van dit voertuig verzorgt en verbetert, waardoor zijn werk wordt afgesloten met een zeer realistische en perfect uitgevoerde verfbeurt. We kunnen niet meer vragen.

Pag.40- De koningin van de woestijn. Matilda Mk.II A.
Fernando Granell Olszewski is een veel te jonge Valenciaanse modelbouwer met een ongewoon talent, zoals je zult zien in dit artikel met de Matilda op middelgrote schaal. Hier zal hij ons laten zien hoe hij stap voor stap een aantal verschillende uitgebreide technieken volgt, ondersteund door talloze foto's. De resultaten zijn ronduit spectaculair.

Pag.50- Grant Tank MKI.
En de zoon leerde van de vader. Fernando Granell Bosch vertelt ons over het uitgebreide detailleringswerk dat aan deze modelset is gedaan. Dit is een verdienste als we de schaal in overweging nemen. Daarnaast heeft hij een dio-framing gemaakt, deze Grant AFV verbeterd en in een woestijnscène geplaatst. We houden van het resultaat dat hij heeft bereikt, samen met het realistische effect dat wordt gecreëerd door zijn aansprekende schildertechnieken.

Aantal pagina's; 64

Ammo by Mig jimenez 0060 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 0060 PANZER ACES Armour Modelling Magazine heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 0060 PANZER ACES Armour Modelling Magazine


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: