opc_loader
Merken

Ammo by Mig 4503 The WEATHERING Aircraft Magazine 'ENGINES Fuel & Oil'

Artikelnr: Ammo by Mig 4503

The WEATHERING Aircraft Magazine 'ENGINES Fuel & Oil' 

Ammo by Mig 4503 

8,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

The WEATHERING Aircraft Magazine 'ENGINES Fuel & Oil' 

Welkom bij nummer vier van ons kwartaalmagazine. Met behulp van een breed scala aan producten en de nieuwste verftechnieken zullen we de technieken om motoren en olie-effecten te schilderen diepgaand beschrijven. 

Zoals altijd zullen deze technieken worden gedemonstreerd door enkele van de meest getalenteerde modelbouwers van over de hele wereld. In dit nummer worden deze effecten uitgelegd op een breed scala aan modelleringsonderwerpen, van figuren tot sciencefiction en van vliegtuigen tot moderne "big-rig" vrachtwagens en bouwmachines en natuurlijk een selectie van militaire voertuigen. Zoals altijd zal de mooie Akatsiya ons door de functies begeleiden, maar deze keer met een verrassing die je niet wilt missen. Het Weatherheringmagazine is de perfecte referentiebron voor schilderen om de meest uitgebreide gids te verzamelen en te maken die het waard is om toe te voegen aan elke bibliotheek met modelleringsreferenties.

Aantal pagina's; 63

Ammo by Mig 4503 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 4503 The WEATHERING Aircraft Magazine 'ENGINES Fuel & Oil' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 4503 The WEATHERING Aircraft Magazine 'ENGINES Fuel & Oil'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: