opc_loader
Merken

Ammo by Mig 4522 The WEATHERING Magazine 'DIE CAST From Toy to Model'

Artikelnr: Ammo by Mig 4522

The WEATHERING Magazine 'DIE CAST From Toy to Model'

Ammo by Mig jimenez 4522 

8,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

The WEATHERING Magazine 'DIE CAST From Toy to Model'

The Weathering Magazine is het enige tijdschrift dat geheel gewijd is aan de schilder- en verweringstechnieken van schaalmodellen en figuren. In dit nummer zullen we ons concentreren op een ongebruikelijk onderwerp voor een schaalmodelleringsmagazine - voorgemonteerde gegoten en plastic modellen beschikbaar in een eindeloze verscheidenheid aan intrigerende onderwerpen voor schilderen en verwering.
We zullen u eenvoudige trucs en complexere technieken laten zien die worden gebruikt bij het werken aan voorgemonteerde replica's van metaal of plastic en wijzen op de meest voorkomende corrigeerbare defecten die bij dit type model worden aangetroffen en leggen de eenvoudige manieren uit om gemakkelijk zichtbare schroeven of een dikke laag fabriekslak. We geven aan welke technieken het meest geschikt zijn om de unieke eigenschappen van een werkbare H0-locomotief, een rupstrekker of een verzamelbare Star Wars-figuur te weerstaan. Daarnaast laten we je zien hoe je een rallyauto of een die-cast graafmachine tot leven brengt en hoe je een kleine speelgoedbus verandert in een realistisch miniatuur. We zullen een glimmende brandweerwagen transformeren in een verlaten autosloperij en een klein voorgemonteerd vliegtuig schilderen om eruit te zien als een high-end schaalmodel. En natuurlijk nog veel meer! Zoals altijd legt The Weathering Magazine met gedetailleerde "stap voor stap" artikelen uit hoe elke techniek moet worden uitgevoerd, zoals geïllustreerd door middel van foto's van hoge kwaliteit en beknopte beschrijvingen door enkele van de beste modelbouwers van over de hele wereld. Deze zeer nuttige en langverwachte uitgave van TWM is een verzamelmiddel boordevol nuttige technieken en inspiratie voor elke modelbouwer.

Aantal pagina's; 78

Ammo by Mig jimenez 4522 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 4522 The WEATHERING Magazine 'DIE CAST From Toy to Model' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 4522 The WEATHERING Magazine 'DIE CAST From Toy to Model'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: