opc_loader
Merken

Ammo by Mig 6104 The WEATHERING Special 'IRON Factory'

Artikelnr: Ammo by Mig 6104

The WEATHERING Special 'IRON Factory' 

Ammo by Mig jimenez 6104 

19,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

The WEATHERING Special 'IRON Factory' 

Ben je gefascineerd door krachtige staalmachines die in de USSR en Rusland worden geproduceerd? Houd je van modellen van voertuigen uit Modern Conflicts? Gericht op iets meer dan alleen het schilderen van de modellen - onze nieuwe speciale uitgave is speciaal gemaakt voor modelbouwers zoals jij!

Deze keer verzamelden we onder één dekmantel zeer productieve modelbouwers uit Oost-Europa die een passie hebben voor het bouwen, schilderen en verweren van moderne voertuigen. Dit boek is uniek voor dat onderwerp, aangezien elk model strikt is gebaseerd op referentiemateriaal, wat betekent dat er geen fantasie- of sci-fi-modellen zijn. Nauwkeurige builds en precieze schildereffecten geïllustreerd in stapsgewijze foto's met gedetailleerde beschrijvingen. Een selectie van onderwerpen die tanks, SPG's, APC's omvatten.
Deze speciale uitgave is niet alleen het modelleren - het geeft je motiverende tips voor het bouwen van Russische voertuigen en bevat een groot historisch verhaal met referentiefoto's. Absoluut een musthave voor uw verzameling!

Aantal pagina's; 115

ISBN nummer; 978-84-16949-49-6

Ammo by Mig jimenez 6104 

Beoordelingen (0)
Ammo by Mig 6104 The WEATHERING Special 'IRON Factory' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: