opc_loader
Merken

Ammo by Mig 6520 SOLUTION BOOK HOW to PAINT 'Imperial GALACTIC Fighters'

Artikelnr: Ammo by Mig 6520

SOLUTION BOOK HOW to PAINT 'Imperial GALACTIC Fighters'

Ammo by Mig jimenez 6520 

10,95

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

SOLUTION BOOK HOW to PAINT 'Imperial GALACTIC Fighters'

Dankzij deze Solution Book-gids kunt u elke stap op een eenvoudige en intuïtieve manier volgen om elk verschillend verweringsproduct correct toe te passen om eenvoudig realistische effecten te creëren.

Solution Book is een eenvoudige en basale gids die bedoeld is om elke modelbouwer te begeleiden bij het gemakkelijk bereiken van resultaten die vergelijkbaar zijn met de resultaten die in elk voorbeeld worden getoond, of ze nu een beginner zijn of een meer ervaren en ervaren modelbouwer.

Hoewel een Tie Advanced X1 werd gekozen als voorbeeld voor deze stapsgewijze handleiding, kunnen dezelfde processen worden toegepast met dezelfde methoden en volgorde voor elk van de Tie Fighters, Tie Interceptors, Tie Bombers, Tie Strikers, Tie Verdedigers, of zelfs een shuttle van Lambda-klasse. Pak nu gewoon je favoriete model en begin met schilderen zonder verder uitstel!

Aantal pagina's; 66

ISBN nummer; 978-8417846-07-7

Ammo by Mig jimenez 6520 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig 6520 SOLUTION BOOK HOW to PAINT 'Imperial GALACTIC Fighters' heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig 6520 SOLUTION BOOK HOW to PAINT 'Imperial GALACTIC Fighters'


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: