opc_loader
Merken

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1009 Starship Wash

Artikelnr: Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1009

Starship Wash 

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1009 

3,60

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Starship Wash 

De Starship Wash maakt deel uit van de serie Washes van Ammo by Mig Jimenez. Deze donkerbruine wash is een sterk verdunde enamelverf speciaal ontwikkeld voor het aanbrengen van weatheringeffecten. Je kunt de wash gebruiken om het volume en de details van je futuristische modellen (ruimteschepen, robots, enz.) te accentueren en een levensecht uiterlijk zoals in de Sci-fi films te geven. Deze wash kan ook worden gebruikt op AFV (Armoured Fighting Vehicles )en vliegtuigmodellen.

De inhoud van het potje is 35 ml. De serie Washes bestaat uit 9 kleuren.

Een wash gebruik je om allerlei onderdelen van je model te benadrukken zoals bijvoorbeeld klinknagels en paneellijnen. Dit doe je door met een penseel wash aan te brengen op de componenten die je wilt accentueren. Vaak worden kleuren gebruikt die donkerder zijn dan de reeds geverfde ondergrond. Diepte of volume bereik je door het gebied rondom het component te benadrukken door bijvoorbeeld wat vloeistof met een smal pipetje in groeven of naden laten lopen om deze dieper te laten lijken. Ook is het mogelijk om met een wash verwering na te bootsen en vastgekoekte opgedroogde vuiligheid zoals modder, olie of vet te benadrukken.

De Wash dient altijd aangebracht te worden over een reeds geschilderde droge ondergrond. Als je teveel hebt gebruikt kun je dit verwijderen met een penseel of cotton swab (wattenstaafje) met enamel diluant (verdunningsmiddel A.MIG-2019) maar doe dit pas als je model is opgedroogd. Tot slot kun je je model afwerken met een vernislaag, dit is echter geen must.

The Weathering Magazine is een door Ammo by Mig Jimenez ontwikkeld en uitgegeven Engels tijdschrift, volledig gewijd aan de schilder- en verweringstechnieken van schaalmodellen en figuren. Deze uitgave is gericht op zowel klassieke technieken als nieuwe methoden voor het gebruik van Washes, Filters en Olieverf. Het tijdschrift bevat grondig gedocumenteerde voorbeelden over het gebruik van enamelfilters, de dot-techniek, gecombineerde enamel-acryltechnieken, evenals nieuwe methoden voor het gebruik van acrylverf die als wash dienen. Je leert veel nieuwe en vele klassieke manieren om verschillende producten te combineren en te gebruiken en inzicht in de bijzondere effecten die we kunnen bereiken. Zoals altijd legt dit tijdschrift met gedetailleerde "stap voor stap" artikelen uit hoe elke techniek moet worden uitgevoerd, zoals geillustreerd aan de hand van foto's van hoge kwaliteit en beknopte beschrijvingen van enkele van de beste modelbouwers ter wereld. Dit magazine is gedrukt op glanzend papier van hoge kwaliteit en bevat 66 pagina's boordevol nuttige technieken en inspiratie.

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1009

Beoordelingen ()
Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1009 Starship Wash heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1009 Starship Wash


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: