opc_loader
Merken

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1500 Filter - Brown For White - 35ml

Artikelnr: Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1500

Filter - Brown For White - 35ml

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1500 

3,60

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Filter - Brown For White - 35ml

De Filter Brown For White maakt deel uit van de serie Filters van Ammo by Mig Jimenez. Deze bruine transparante filter is een sterk verdunde enamelverf die speciaal is ontwikkeld voor het aanbrengen van kleurnuances op witte of grijsachtige ondergronden zoals tanks in winterkleuren, ruimteschepen, lichtkleurige vliegtuigen of voertuigen van de United Nations (Verenigde Naties / VN).

Een filter gebruik je om tinten in je modellen te verrijken, de verschillende kleuren van een camouflage in elkaar te laten overlopen of gebieden met een andere toon te markeren voor bijvoorbeeld schaduw of highlights. Je kunt meerdere laagjes over elkaar aanbrengen, ook met verschillende kleuren. Dankzij dit product is het niet meer nodig om verf te mengen of te zoeken naar de juiste (al dan niet verdunde) kleuren voor je voertuig.

De vloeistof in het potje is direct klaar voor gebruik op je model. Doop je penseel in de vloeistof en veeg het teveel af aan de rand van het potje. Breng de vloeistof in een dun laagje aan op de matte ondergrond zonder het hele oppervlak in te smeren. Indien nodig kun je de filter meerdere keren aanbrengen. Laat je model tussen de verschillende laagjes in een uurtje drogen. Een filter maakt een kleur niet helderder, alleen maar donkerder. Wil je de filter toch nog verdunnen, dan kun je hiervoor de enamel odourless thinner gebruiken (A.MIG-2019).

De filter laat een licht satijnen schijn achter wanneer het opdroogt, vooral na 3 of 4 lagen. Mocht je een wash willen gebruiken, doe dit dan nadat de filter is opgedroogd. Als je dat wilt kun je ook nog een extra laag vernis aanbrengen over de filter om het oppervlak voordat je de wash gebruikt.

Een potje filter heeft een inhoud van 30 ml. De serie bestaat uit 12 kleuren en 4 setjes van 3 kleuren.

In 2002 maakte Mig Jimenez voor de eerste keer filters, een product waarvoor hij in 1998 met de productontwikkeling startte.

Deze producten zijn in de loop der jaren erg populair geworden Mig Jimenez brengt ze nu opnieuw op de markt onder Ammo by Mig Jimenez. Het product is daarmee teruggekeerd bij de oorspronkelijke ontwikkelaar.

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1500 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1500 Filter - Brown For White - 35ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1500 Filter - Brown For White - 35ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: