opc_loader
Merken

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-3020 Pigment - Metal Slag - 35ml

Artikelnr: Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-3020

Pigment - Metal Slag - 35ml

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-3020 

3,60

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Pigment - Metal Slag - 35ml

Dit staalkleurige pigment maakt deel uit van de Modelling Pigments van Ammo by Mig Jimenez. In dit potje zit 35 ml pigment.

Pigmenten zijn mineralen en planten die tot poeder zijn gemalen. De pigmenten uit mineralen verkleuren niet of nauwelijks, zelfs bij zonlicht verbleken de kleuren nihil. Pigmenten worden gebruikt bij het maken van verf maar de poeder kan ook droog worden gebruikt. In de modelbouw worden pigmenten toegepast om modellen bijvoorbeeld een verweerd of verroest uiterlijk te geven, of vuil en vet op voertuigen weer te geven. Ook kunnen pigmenten worden gebruikt om mos of schimmels aan te brengen in de begroeiing van je diorama.

Je kunt een model er stoffig of oud uit laten zien, vet- en vuilsporen aanbrengen, corrosie op treinsporen en uitlaatpijpen nabootsen, oxidatie weergeven op voertuigen, vaartuigen en vliegtuigen, of vuil zand en modder namaken. Ook kun je effecten aanbrengen op wapens, gereedschap, sleepkabels en kettingen, noem maar op. Met pigmenten zijn er ontelbare mogelijkheden.

Droge pigmentpoeder kan worden aangebracht met een speciale rubberen pigmentborstel (bijvoorbeeld met één van de 5 verschillende borstels uit de set A.MIG-7606). Breng een kleine hoeveelheid poeder op de punt van de borstel aan en wrijf over het reeds geverfde oppervlak. Door druk uit te oefenen kun je zelfs kleurgradaties creëeren.

Wil je pigmenten vloeibaar gebruiken dan kun je het pigment mengen met wat thinner of een ander bindmiddel.

Voor het afwerken van het pigment, adviseren wij de Pigment Fixer van Ammo by Mig Jimenez, A.MIG-3000. Hiermee fixeer je het pigment en is het gehecht aan je model of aan de ondergrond van je diorama.

Editie nr. 19 van The Weathering Magazine is volledig gewijd aan het werken met pigmenten. In dit nummer worden aan de hand van diepgaande stapsgewijze instructies de vele verschillende benaderingen getoond voor het aanbrengen van pigmenten. Er komen verschillende soorten fixers en bindmiddelen aan bod evenals de meest innovatieve technieken en mogelijkheden om pigmenten toe te passen. Dit tijdschrift legt met gedetailleerde "stap voor stap" artikelen uit hoe elke techniek moet worden uitgevoerd, geillustreerd met foto's van hoge kwaliteit en beknopte beschrijvingen van enkele van de beste modelbouwers ter wereld.

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-3020 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-3020 Pigment - Metal Slag - 35ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-3020 Pigment - Metal Slag - 35ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: