opc_loader
Merken

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1201 Streaking Grime For Dak - 35ml

Artikelnr: Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1201

Streaking Grime For Dak - 35ml

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1201 

3,60

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

Streaking Grime For Dak - 35ml

De Streaking Grime For DAK maakt deel uit van de serie Streaking Effects van Ammo by Mig Jimenez. Deze Streaking Grime is een sterk verdunde enamelverf waarmee je streepeffecten aan kunt brengen op je model. 

Met deze vloeistof kun je vuilstrepen aanbrengen op allerhande oppervlakten waarbij dit product speciaal is ontwikkeld voor gebruik op voertuigen van het Deutsches Afrika Korps (DAK). Uiteraard is deze grime ook te gebruiken op andere onderwerpen zoals vaartuigen, vliegtuigen, gebouwen en Sci-fi.

Breng lijnen aan vanaf het bovenste deel van de plaat en vervaag vervolgens met een schone kwast die vochtig is gemaakt met Enamel Thinner. Het beste effect krijg je door dit product na het opbrengen te verwerken met een zogenaamde saw-brush (A.Mig-8585) of een ander fijn penseel.

De producten die de effecten van strepen veroorzaken, zijn een van de basispijlers van het geheel assortiment van AMMO van Mig Jimenez. Deze effecten zijn te zien op voertuigen van bijna elke tijdsperiode en geven een zeer realistisch aspect, zelfs als we er geen andere toevoegen effecten achteraf. U kunt verschillende effecten van strepen vinden die zijn aangepast aan een grote verscheidenheid aan thema's. U hoeft alleen uw kleur te kiezen voor elk type voertuig dat u schildert.

Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1201 

Beoordelingen ()
Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1201 Streaking Grime For Dak - 35ml heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Ammo by Mig Jimenez - A.MIG-1201 Streaking Grime For Dak - 35ml


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: