opc_loader

Menu

Airfix J6035 Quick Build Ford Mustang GT 1968

Artikelnr: Airfix J6035

Quick Build Ford Mustang GT 1968

Airfix J6035 

17,95

Uitverkocht

  • Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
  • Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden
Beschrijving

Quick Build Ford Mustang GT 1968

De eerste generatie Ford Mustang werd geproduceerd door Ford van maart 1964 tot 1973. De introductie van de Mustang creëerde een nieuwe autoklasse die bekend staat als de ponyauto. De styling van de Mustang, met zijn lange motorkap en korte dek, bleek razend populair en inspireerde een groot aantal concurrentie.

Hij werd voor het eerst geïntroduceerd op 17 april 1964 als hardtop en cabriolet, terwijl de fastback-versie in augustus 1964 op de markt kwam. Op het moment van zijn introductie werd de Mustang, die zijn platform deelde met de Falcon, in een compact autosegment ondergebracht. .

Bij elke revisie zag de Mustang een toename van de totale afmetingen en het motorvermogen. Het model uit 1971 zag een drastische herinrichting van zijn voorgangers. Na een aanvankelijke stijging daalden de verkopen gestaag, toen Ford aan een nieuwe generatie Mustang begon te werken. Met het uitbreken van de oliecrisis van 1973 was Ford voorbereid en had het al de kleinere Mustang II ontworpen voor het modeljaar 1974. Deze nieuwe auto had geen gemeenschappelijke componenten met voorgaande modellen.

QUICKBUILD is een opwindende reeks eenvoudige, op stenen gebaseerde modelkits, ideaal voor kinderen. 

Compleet met standaards, stickers en rollende wielen, dit is geweldig speelgoed dat ontworpen is om lang mee te gaan. QUICKBUILD is echter niet alleen voor kinderen, aangezien volwassenen kunnen genieten van hun hoge bouwkwaliteit voor gebruik als displaymodel, waardoor QUICKBUILD de perfecte aanvulling is op elke collectie.

De QUICKBUILD-blokken klikken in elkaar, wat betekent dat er geen lijm en geen gedoe is. Alle modellen gebruiken voorgekleurde blokken, zodat kinderen kunnen genieten van hun model zodra het gebouwd is. Door de robuuste kwaliteit van QUICKBUILD kunnen kinderen naar hartenlust spelen.

Afmetingen;

  • Lang; 191 mm.
  • Hoog; 55 mm.

Aantal onderdelen; 45

Airfix J6035 

Beoordelingen ()
Airfix J6035 Quick Build Ford Mustang GT 1968 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Review plaatsen
Airfix J6035 Quick Build Ford Mustang GT 1968
Review plaatsen

Meest recente reviews