opc_loader
Merken

Hobby Master HT0104 M1A1HA ABRAMS - Operation IRAQI Freedom

Artikelnr: Hobby Master HT0104

M1A1HA ABRAMS - Operation IRAQI Freedom

Hobby Master HT0104

39,95

Uitverkocht

Ophalen bij een afhaalpunt mogelijk
 Voor 15.00 uur besteld dezelfde dag verzonden

Beschrijving

M1A1HA ABRAMS - Operation IRAQI Freedom

De M1 Abrams is een zwaar bepantserde en krachtige Amerikaanse tank, die ook geschikt is voor biologische en nucleaire oorlogvoering. Hij is genoemd naar generaal Creighton Abrams (1914-1974) en is vooral bekend geraakt tijdens de Golf- en Irakoorlog. De M1 is in staat doelen op een afstand van 3000 meter uit te schakelen. Dit maakt hem superieur ten opzichte van de Sovjet tanks T-72T-62 en T-55 van het Iraakse leger.

De invasie van Irak in Irak duurde van 20 maart tot 1 mei 2003 en betekende het begin van de oorlog in Irak, die de Verenigde Staten Operatie Iraqi Freedom noemden (vóór 19 maart heette de missie in Irak "Operation Enduring Freedom", een -over van de oorlog in Afghanistan). De invasie bestond uit 21 dagen van grote gevechtsoperaties, waarbij een gecombineerde troepenmacht uit de Verenigde Staten, het Verenigd KoninkrijkAustralië en Polen Irak binnenviel en de Ba'athistische regering van Saddam Hoessein afzette. De invasie bestond voornamelijk uit een conventioneel uitgevochten oorlog die de verovering van de Iraakse hoofdstad Bagdad door Amerikaanse troepen omvatte met de impliciete hulp van het Verenigd Koninkrijk, naast Australië en Polen.

 • 1:56 Tech Power-serie
 • RC Authentic Scale Model
 • Volledig gemonteerd en klaar voor de strijd !!
 • Stuur als echte tank door twee kanalen r / c
 • Hoogste kwaliteit gegarandeerd

  Batterij vereist

 • Tank: AAA-batterijen x 3 (alkalische voorkeur)
 • Zender: 9V batterij x 1 (niet inbegrepen)

  bestek
 • Levensduur van de batterij: 1 uur (nieuwe alkine batterijen)
 • Effectief bereik: 5 meter in open ruimte
 • Geluidsniveau: onder 70 db in normale toestand
 • Afwijking: Minder dan 25 graden afwijking voor 1 meter rechte lijn lopen (op een glad oppervlak)

  Tracking-instelling 
  Gebruik deze tankunit niet in de buurt van water en modder. Zorg ervoor dat het aandrijftandwiel goed op de baan past voordat u het afspeelt. Als de tank niet soepel loopt, controleer dan de spoorinstelling opnieuw. Deze tank werkt het best op een glad oppervlak.

Eén uitvoering;

 • M1A1HA ABRAMS - Operation IRAQI Freedom, Platoon Commander, 2nd Platoon, C Company, 2nd Marine Tank Battlelion, 1st Marine Division.

LET OP! 

Wij verkopen dit model als een Diecast model en niet als radiografisch bestuurbaar model, omdat de kans groot is dat het Radio Controlled gedeelte van deze set onbetrouwbaar is.Het kan dus zijn dat dit een perfect werkende set is, maar er is ook een kans dat deze niet naar behoren werkt, vandaar deze aanbiedingsprijs. Het retourneren van dit product omdat de RC niet werkt is dan ook niet mogelijk. 

Schaal 1:56

Hobby Master HT0104

Beoordelingen ()
Hobby Master HT0104 M1A1HA ABRAMS - Operation IRAQI Freedom heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Hobby Master HT0104 M1A1HA ABRAMS - Operation IRAQI Freedom


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: